di mi ama cocugum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cocugum
  2. filistinli bir cocugum ben
  3. ben kucuk bir cocugum
  4. hayalperest bir cocugum ben
  5. cocugum birak onu
  6. bir karim x de cocugum var
  7. kasma cocugum kendini
  8. hadi odeve cocugum
  9. kalk cocugum bi bismillah de
  10. keske 6 cocugum olsaydi

© 2008 - uludağ sözlük

di mi ama cocugum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. di mi ama cocugum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu di mi ama cocugum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fabala » eyleme vurma » nur fettahoglu » vakit » yaran minibus diyaloglari » atm den makbuz isteyen anarsist genc » dorduzlere verilebilecek isimler » norotransmiter » postpartum psikozu » kisaltmalarin ek almasi » istanbul kizlari vs ankara kizlari » the secret » olasiliksiz » bluetooth » allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » wilhelm dopatka halle » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » love is nothing without fucking » mikrosefali » separasyon anksiyetesi » hosmerim » cuneyt tanman » duygusuz kiz » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » hayata dair ic burkan detaylar » iritabl duygudurum » hakan celik » strateji