dgs de meslek liseli genel liseli kavgasi 

kapat
  1. önce dgs nedir onu açıklayayım.

DGS: 2 yıllık yüksekokullardan 4 yıllığa geçiş yapılabilen bir sınavdır (bkz: dgs) sınav soruları kolay gibi görünsede inanılmaz bir dikkat ve hızlı okuma ister ayrıca kontenjanları çok azdır örneğin ankara iletişim fakültesi radyo tv sinema bölümü 4 kişi almakatdır bu yüzden hatrı sayılır biyere girmeniz için türkiye'de ilk 100 de olmanız lazım.

konumuza gelelim; efendim şimdi düz liseliler özellikle süper liseliler ve anadolu liseliler dgs'de kontenjanlarımıza ortak olup bize götlük yapmaktadır ama asıl önemli sorunda meslek liselileri aptalsın vs. diyerek küçümsemeleridir.

Burdan onlara sesleniyorum:

ulan dürrükler adam olsan öss'de kazanırsın bizim gibi aile hatasıyla meslek lisesine düşenlerin 4 yıllık şansını engelemmezsin.

-ulan adam süper liseli nasıl kazanamamış öss'yi

dediklerinizi duyar gibiyim. Nasıl mı?

şöyle:

LGS'de (oks) iyi puan alamayınca taşra ilkokullarından mezun olanların diploma notu şişirilir ve süper liselere gönderilir bu yüzden süper liselerin büyük bir kısmı açıktadır ve hemen hemen bütün sınavlarda avuçlarlar ÖSS'de düz liseliler ayarı verir bunlara DGS'de meslek liseliler, ayar adamı olmuşlardır vesselam.

neyse demekki neymiş gelip dgs'de meslek liselilere ahkam keseceğine öss'de adam gibi çalışıp kaznanınki avuçlamayın.

meslek liseleri ve meslek yüksekokulları sözcüsü nexagon ankara'dan bildirdi esen kalın.
    #2019709 (Nexagon, 27.07.2007 13:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dgs de meslek liseli genel liseli kavgasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dgs de meslek liseli genel liseli kavgasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dgs de meslek liseli genel liseli kavgasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dgs de meslek liseli genel liseli kavgasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ceylin » lise yillari » kirmizi bileklik » siracusa » floccinaucinihilipilification » fatih terim vs jose mourinho » yasak merve » tayyar ari » erkek korkulari » tematik mode acikken acilmis basliklar » karizmaniz var mi varsa kac santim » yitip giden devrimler » uyandik biz geliyoruz » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » burn after reading » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vamos bien » mad i mayrem » uzak » maada » spitneybears » cadi kazani » ergenekon » pan am » baslik entry ve nick uyumu » gicik olunan durumlar » yazarlardan ogutler » mevlana sekeri » okan bayulgen sade vatandas » kafir kesen musluman kedi » kisladankampuse » huseyin uzmez » erkan ocakli » hypnogaja » the third war » montajelemani