dgd 

kapat
  1. demokratik gençlik derneği. istanbul, izmit ve adana'da temsilcilikleri vardır.
    #1149043 (diyonsos, 14.01.2007 01:02)
  2. genel olarak fabrikalarin dogalgaz donu$umlerinde tesisat kurulumu yapan bursa men$eili dogalgaz firmasi.
    http://www.dgd.com.tr
    #2526650 (Antistar, 28.10.2007 02:10)

© 2008 - uludağ sözlük

dgd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dgd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dgd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saipsiz » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » iri gogus » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » burdayim » gelecegin bi yuzyil sonrasi » serbest muhasebeci mali musavir » sac kestirdikten sonra aglamak » turkan soray » dexter » ahmet yildiz olmedi » surme suren erkekler » sabahlar uzak » aziz yildirim » milletvekiline kufretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderasyon » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » hasmet babaoglu » basbakanin hic bitmeyen diplomatik cabalari » osmaniye nin surekli sehit vermesi » sagcilarin sapik cinsel egilimleri » une belle histoire » uyumlu olan renkler » hamamune » mini cooper » ttnet » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » musluman insan laik degildir » seri eksi oy veren galatasaray timi » yazarin ustune vazife olmayan sey