devrimci pirim onderim basbugum liderim ataturktur 

kapat
  1. iki arada bir derede kalmış, hazmedemediği politik söylemler ve içine sindiremediği siyasi söylemler arasında sıkışıp kalan,
    - baba parası ile devrimcilik oynayan,
    - che'ydi, lenin'di devrimci arayan,
    - .ikindirik araplardan medet uman,
    - elinde ip ile oy avcılığına çıkan soytarıları başbuğ gören,,
    - yozlaşmış ve körelmiş ideolojiler de tarihin karanlıklarına gömülen asalaklardan medet uman,
    -ne idüğü belirsiz anası bir babası yüz ellibir şebekleri örnek alanlara inat..

(bkz: gazi mustafa kemal atatürk)
    #2506683 (sahin k, 23.10.2007 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

devrimci pirim onderim basbugum liderim ataturktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. devrimci pirim onderim basbugum liderim ataturktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devrimci pirim onderim basbugum liderim ataturktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geschlecht » bit » ayyas » ben hep 17 yasindayim » fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » jan a p kaczmarek » ado den haag » tahrik etme beni kadin » muzigi ideolojiye alet etmek » ermenistan ve belcika maclari aday kadrosu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games