devreleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. a c devreleri
  2. rlc devreleri
  3. elektrik devreleri
  4. mantik devreleri
  5. devreleri karismak
  6. aractaki sigorta devreleri

© 2008 - uludağ sözlük

devreleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devreleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devreleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 14 ocak 2006 saldirisi » turkiye umit milli futbol takimi » heroes » zehir » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » silence is golden » cemsbg » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » ceyhanli koyu antik kenti » jack bauer vs polat alemdar » tikky mouse » kurtlar vadisi pusu » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » kim nerede » tanimadigin kizi msn e eklemek » otuz kupona alinmadi bu vatan » ati radeon hd 3850 » ruyada entry girmek » sir isaac » kolpa turk filmleri » omer hayyam » 0 dogumlu olmak » nemfomani » rafineri » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » uludag sozluk gammazi