devre elemanlarindan 3 kisinin gecmesi 

kapat
  1. uludağ üniversitesi elektronik mühendisliği bölümünün naçizane hocası erdem bey tarafından gerçekleştirilen hadise.

ilk sayımlara göre, 65 kişilik 2004 girişli gruptan toplam geçen kişi sayısı üçtür.

eğer gerçekse -ki kaynaklar sağlamdır- yeni bir ekol yaratmak üzeredir erdem bey.

saygıyla anacağız.
    #49738 (bl, 02.02.2006 16:50)

© 2008 - uludağ sözlük

devre elemanlarindan 3 kisinin gecmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devre elemanlarindan 3 kisinin gecmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devre elemanlarindan 3 kisinin gecmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» satriyazis » got olmanin dayanilmaz hafifligi » the midnight meat train » bye yerine by diyen msn insani » stupor » milan osterc » in vain » duz adam » mikrosefali » somatizasyon » deniz harp okulu » cok seviyorum lan seni » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » 0 km kadin » anlayis bekleyen sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radovan karadzic » giranta » konfuzyon » degeneration » en mand kommer hjem » empresyonizm » bir sakiza opturen sozluk yazari » sair uuserlardan siirler » discover channel in marmaray belgeseli » zeka » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » gill » tiriska » hellas » ahmed yasin