devletin silahi ile dugunde havaya ates etmek 

kapat
  1. güneydoğu da korucu aşiretlerinin düğünlerinde bol bol görülendir. en son sirnak ın beytussebab ilçesinin cevizağacı köyünde yapılan bir suryani düğününde görülmüştür. ertosi, gevran ve jirki aşrietinin önde gelenleri, devletin pkk ya karşı kullanılmak üzere kendilerine verdiği biksi, kanas, kalasnikof ve m 16 lar ile binlerce el ateş etmişler. senin benim vergilerimle alınıyor o silahlar...dikkatini çekerim ey vatandaş...

(bkz: yorum yok)
    #3703286 (imhotep, 22.07.2008 17:55)
  2. eğlenmeyi bilmeyen barzo işidir.
    #3703292 (karin, 22.07.2008 17:55)
  3. el zkiyle gerdeğe girmenin* ilk adımlarıdır. kendi silahınla ateş etsene lan!**
    #3703298 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 22.07.2008 17:57)
  4. hırbo işidir. insana zarar vermek için kullanılan aletleri mutlu günlerde bile kullanmak başlı başına bir takozluktur.
    #3703299 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 17:57)

© 2008 - uludağ sözlük

devletin silahi ile dugunde havaya ates etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devletin silahi ile dugunde havaya ates etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devletin silahi ile dugunde havaya ates etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dance with me tonight » janos eckmann » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » domaltip bafilemek » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » memati bakisi » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukten kiz kaldirmak » muhalif oldugu icin hapse giren insan » gecmisi ozleten olaylar » camii manzarali ogrenci evi » fatih kacan » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » inter city firm » istatistiktir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » you don t mess with the zohan » satisa cikarilan ulke » soguk espri » righteous kill » candy shop » taze ekmek kokusu » dudut » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » birinci nesil yazitlari » kizlari guzel gosteren detaylar » uludag sozluk » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » gse » beden derslerinde mintika temizligi yapmak