devlete mi calisiyoruz usta 

kapat
  1. kurtlar vadisi'nde memati'nin polat alemdar'a sorduğu meşhur soru.
    polat alemdar bu soruya her daim olumsuz devap vermiştir. *
    #339896 (can, 12.06.2006 20:41)
  2. - hadi beyler öldürelim şu lavuğu...
    + devlete mi çalışıyoruz usta?
    - yok lan bizim manitaya askıntı olmuş pezemenk
    #339916 (TTTDDD, 12.06.2006 20:46)
  3. m: devlete mi calisiyoruz usta?
    pa: bi daha asla sözümü kesme memati!
    #339917 (scarface, 12.06.2006 20:46)
  4. "hayır millete" diye cevap vermiştir sonunda. bir filmde bile geçse devlet ile millet arasındaki ayrımı insanların düşünmesine sebebiyet vermiştir. dizinin en büyük kazanımlarından biridir bu cümle.
    #339937 (palta, 12.06.2006 20:49)
  5. - devlete mi çalışıyoruz usta?

+ devlet, devlet dediğin nedir ki memati

- nasıl usta?

+ ben senin için yaşamayı göze almışım

- usta ayıp oluo ama ha..usta yapma..us..

.
    .
    .

- usta sen beni sevdin mi kullandın mı?

+ böyle seven kullanır mı memati

- haklısın usta...peki bunu kimse bilmeyecek değil mi?

+ iki kişinin bildiği sır değildir memati

- eyvallah usta
    #339962 (fth, 12.06.2006 20:57)

© 2008 - uludağ sözlük

devlete mi calisiyoruz usta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devlete mi calisiyoruz usta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devlete mi calisiyoruz usta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o yazar benim » islam in hosgorulu olmamasi » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » ivana » joe smith » uludag forum » beziman » sevil aki » nikita dagina tirmanin » avrasyali olmak » drive » as i am » umursanmamak » bombibom » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz » bitlis » erkege tecavuz etmek » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » incek » beduk » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » elazig » cansel ozalan » bizim evin halleri » please please me » tuborg special » brad bellick » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici