devlet masrapasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sonradan gelen devlet devlet degildir
  2. devlet icinde devlet kurmaya calismak
  3. hukuk devlet derin devlet sempozyumu
  4. derin devlet oldu devlet
  5. insan devlet icin degil devlet insan icindir
  6. sig devlet
  7. devlet i ali
  8. e devlet
  9. devlet
  10. devlet aga

© 2008 - uludağ sözlük

devlet masrapasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devlet masrapasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devlet masrapasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» implosion » ankaragucluler saraba dustuler » avanak kuzenler » kucuk park » psikojen koma » unio mystica » sponge bob » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » norvec » necirvan barzani » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » intihar edecegim ama annem kiziyor » sibel kekilli » psikasteni » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huffas » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » herkes gibisin » mao » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » cemsbg » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » solcu » robert garcia » kuran i yere atan kizin sonu » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » vecit » baskici bir ailede yetismek » eczane kokulu idrar