devlet hizmetimi kaybettim yukumsuzdur 

kapat
  1. Tıp fakultesi mezunlarının, devlet baba tarafından zorla doğuya gönderildikten sonra, verecekleri istifayı takiben yerel gazetede yayımlanması gereken ilandır..
    #2963985 (aratap, 07.02.2008 04:00)

© 2008 - uludağ sözlük

devlet hizmetimi kaybettim yukumsuzdur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devlet hizmetimi kaybettim yukumsuzdur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devlet hizmetimi kaybettim yukumsuzdur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki sabetayistler » fighting force » saldiray abi » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » karin » avon urunlerini satan kiz » fellowship » 60 genclik » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » o my freaking god » diyarbakir » pathology » recep tayyip erdogan in msn i » uzay » tek odali hayat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kutahya » japonyaca » hapishane » sari olan herseye sikini sok ilkesi » ibibik » ezgi kod adli hatice inci » yaran hoca laflari » bolu » trt nin irib le girdigi is birligi » halkevleri » cheapdeath » anama sovmus patron » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » paint it black » safak saymak