devlet bana yardim etsin 

kapat
  1. kendisinin mağdur olduğunu ve devletin kendisine yardım etmesini isteyen insanın yakarı$ları..
    (stranger, 20.01.2006 01:05)
  2. istisnaları olmakla birlikte iki karısından onlarca çocuk yapan onlara bakamayan sokağa bırakan insandır. devlet yardım etsin oooldu...
    (aabi, 20.01.2006 01:17)
  3. yahut seda abla yetiş de olabilir
    (hanimaga, 20.01.2006 01:17)
  4. herkese yardım ederse n'olcak lan bu devletin hali diye düşünen yok tabi..
    (selmagezinir, 20.01.2006 01:18)
  5. itlaf edilesi haşerat kelamıdır
    (delikanlımühendis, 20.01.2006 01:22)
  6. (bkz: devlet baba)
    (july4th, 24.03.2006 18:16)
  7. yimpaszede olarak nitelendirilen birisi almanya'da bu sözü söylediğinde recep tayyip erdogan tarafından gerekli cevap vermiştir:
    (bkz: bana mı sordun para verirken)
    (hunlu, 25.04.2007 10:24)
  8. ben hiç emek sarf etmeyim, bana hiçbir maliyeti olmadan herşey ayağıma gelsin, şeklindeki düşünceleri hayat felsefesi haline getirmiş insanların kullandığı cümle.
    (bigudi, 25.04.2007 10:35)
  9. (bkz: issizlik sigortasi)
    (Billy Shears, 25.04.2007 10:37)
  10. -devlet bana yardım etsin.
    -devlet benim yerime okusun, çalışsın.
    -gel deyince gelsin sıkılınca gitsin.
    -hafta sonu temizliğe gelsin.
    -ben çocuk yapayım dörtten çok olursa devlet baksın.
    -bizi derbi maçlarına götürsün.yenince sevinçten yenilince kederden içeyim sorhoş oup dibe vurunca trafikte canavar olayım gelip alsın evime bıraksın.
    -arabamı evimin önünde yıkayım yazın serinlemek için bi de yolları sulayıp önümüzdeki iki yılın su rezervlerini tüketeyim.temiz su bulamayınca kendimden başka herkes en çok da devlet suçlu olsun.
    -devlet köpek balığı olsun ben vantuz olayım.ondan geçineyim.hayatım ona endeksli olsun.
    devlet dediğimiz olguda biz de varız;kendimize yardımdan başlarsak sorun çözümü netlik kazanır.
    (kumdankaleler, 25.04.2007 11:47)
  11. (bkz: al)
    (zaknafien, 25.04.2007 11:49)

© 2008 - uludağ sözlük

devlet bana yardim etsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kusha dogan » arabistan da olum cezasina carptirilan turk » ruya gorurken uyanmayi istemek » sozlukteki ibneler » take out that 88 » ataturk olimpiyat stadi » the northern hemisphere » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » adi bende sakli » sungurlu » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » akminare camii » mahmut ustaosmanoglu » golgede ayni » cagdashk » halka acik melek » dot net framework » mexico city » mustafa ekmekci » kamuflaj » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » at basi gitmek » jeppe aakjaer » seriye baglamak » kaan sezyum » aksemseddin medresesi » bati almanya daki turk iscilerinin sorunlari » nas suresi » hrvoje cale » bir boka benzemeyen minimal siir » jenna loves rocco » converse » turksat 3a » ertug ergin » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » arkan in kaplanlari » idil biret » ask dersi » yaran ayarlar » till » yaran diyaloglar » bunaltici sicaklardan sonra yagan yagmur » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » glioma » otolog » en guzel nickli yazar » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » enderun sevgiler » testimonial » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa