devin green 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. green green grass of home
  2. devin
  3. devin townsend
  4. devin harris
  5. bir devin cokusu
  6. devin smith
  7. uyuyan devin uyanmasi
  8. devin ozgur cinar
  9. sen bir devsin yuku agirdir devin
  10. al green

© 2008 - uludağ sözlük

devin green başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. devin green ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devin green nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavru balinanin drami » zenginin mali zugurdun cenesini yorar » live in gdansk » jarlaxle » motosiklet » mokoko » dugmesine basinca top firlayan oyuncak dondurma » kalamadim » esra erol » lahmacun ile viski icmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games