deveye diken insana s ken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deveye diken insana siken yaranir
  2. deveye diken esege siken yaranir
  3. tuyleri diken diken eden sarkilar
  4. tuyleri diken diken eden olaylar
  5. tuyleri diken diken olmak
  6. killarim diken diken oldu
  7. diken diken olmak
  8. deveye hendek atlatmak
  9. sozlugun deveye girmesi
  10. deveye keman caldirmak

© 2008 - uludağ sözlük

deveye diken insana s ken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deveye diken insana s ken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deveye diken insana s ken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » joao moutinho » ozdemir ince » kursunlara dogru kosan cesur askerler » uy zeci erzurum yayla istanbul neci » next » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » power b » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » yaprak dokumu » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » pkk » 15 ekim 2008 rusya finlandiya maci » ders anlatirken aniden sinirlenen hoca » trt spikerleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » like a prayer » nilufer ovasi » ntv muhabiri » hamdolsun » kendim ettim kendim buldum » surekli cikolata yemek » sutlu badem corbasi » vadime dokunmayin » liman von sanders » zeitgeist addendum » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » surekli kahve icmek » zarar etmesi imkansiz isletmeler » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » haberin yok oluyorum