deve tuncay 

kapat
  1. bir kurtlar vadisi karakteri.gümrük işleriyle uğraşıyordu.
    aşırı hijyeni seven bi elemandı bu.
    karinca duasinı bir keresinde saldırıda onu koruduğu için baş tacı yapmıştır.
    diğeri için (bkz: çapsız abidin)
    #46664 (cell-im, 31.01.2006 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

deve tuncay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deve tuncay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deve tuncay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pipinin fermuara sikismasi » toprak mansion » nefretin discileri hasta etme nedenleri » desti izdivaciniza talibim » dayak yemeden once aglamak » park sapigi » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » superseks » john mayer » hattori hanzo nun baseball sevmesi » turkcell » cihangir » mental map » alkislarlayasiyorum com » shattered » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayyash maghanda » oral ozer » herkes ve birkac kisi » masaustu » zamane sozluk » hopa » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » full cikista olmak » phoenix rising » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » kolbasti » yumurtanin fircalanmams tarafi » banu guven » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » utopik kiz