devamli ereksiyon 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ereksiyon problemi olarak devamli ereksiyon olmak
  2. devamli ereksiyon halinde olan insan
  3. devamli
  4. devamli musteri
  5. devamli matine
  6. devamli sermaye
  7. devamli bir sey unutmak
  8. devamli unutmak
  9. ereksiyon
  10. solun devamli bolunmesi

© 2008 - uludağ sözlük

devamli ereksiyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devamli ereksiyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devamli ereksiyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » osman kibar » elimde olsaydi » zekeriyabeyaz » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » saint antuan kilisesi » ramallah » nihilistik sanrilar » stevemcqueen » kirgizistan milli futbol takimi » dovulesi dizi karakterleri » dijital fotograf makinesi » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » rock your body » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki orta dunyalilar » dogu turkistan islam cumhuriyeti » ekonomik kriz » ajda pekkan » atipik psikotik bozukluklar » sozlukteki pkklilar » sozluk yazarlarinin itiraflari » yaran dilenci diyaloglari » agoni » verbijerasyon » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » malafat com » diablo 3 » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » metris