devamli ayrilip barisan manyak ciftler 

kapat
  1. yanyaneyken birbirini yiyip bitiren, ayrıldıklarında devamlı aşk acısı çektiğinden bahsederek kafanızı sken, sonrasında yine birleşerek birbirini yemeye devam eden çiftlerdir. ayrılıları pek uzun sürmez. başta çok sert demeçler verirler; 'benim için bitmiştir', 'bi daha yüzüne bile bakmam','msn dende sildim' gibi. sonrasındaysa yumuşamaya başlayarak 'ayrıldık ama hala arkadaşız', 'ben onu çok severim', 'muhabbeti bile bana yeter' gibi cümlelerle kafa ütülerler. barıştıktan 2 saat sonraysa hiçbişey olmamış gibi yeniden kavga ederler.
    #1646357 (deatly, 15.05.2007 15:27 ~ 15:28)
  2. (bkz: aziz yıldırım) & (bkz: fenerbahçe)
    #1646456 (fena halde leman, 15.05.2007 16:02)
  3. yalnız insanlar tarafından kıskanılacak çiftlerdir*
    #1646467 (StarfreedoM, 15.05.2007 16:05 ~ 16:32)
  4. yanlarında fazla durulmaması gereken çiftlerdir. zira olmadık şeylere kavga eder bunlar ve sizde huzurun h'sini bırakmazlar...
    #1646550 (nikim yok benim, 15.05.2007 16:26)
  5. sürekli bi adrenalin arayan, heyecan peşinde koşan çiflerdir.

-ben çok sıkıldım!
    +bende, ayrılalım artık yürümüyo.
    -bencede.
    iki saat sonra:

-ben çok sıkıldım!
    +bende, sensiz olmuyo barışalımmı?
    -canım, seni seviyorum!!!

gibi...
    #1646557 (kravisnitoltol, 15.05.2007 16:31 ~ 16:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

devamli ayrilip barisan manyak ciftler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. devamli ayrilip barisan manyak ciftler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu devamli ayrilip barisan manyak ciftler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about devamli ayrilip barisan manyak ciftler. Copyright of the articles are belong to their authors.