dev bjk 

kapat
  1. evet varmış böyle bişey. devrimci beşiktaşlılar. sanırım çarşı kendini feshettikten sonra içinden bu oluşum çıktı. bugün 2 temmuz 2008 sivas yangini ni anma izmir mitingi'ne katıldılar. açıkçası bi fenerli olarak gıpta ile baktım kendilerine. bi de adamlar dev gibi pankart yaptırmışlar, dev bjk üstünde kızıl yıldız şeklinde. şöyle yazıyordu pankartta *;

''biz insan değil meşale yakarız.''

helal olsun lan.
    #3612149 (zedx, 03.07.2008 00:46 ~ 00:48)
  2. beşiktaş ve beşiktaşlı her zaman olduğu gibi burda da kendini göstermiştir.kimsenin aklına gelmeyecek pankartlar yapan,tepkisini her şekilde gösteren dünyanın sayılı taraftar gruplarından.
    #3612168 (apice a rassi, 03.07.2008 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

dev bjk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dev bjk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dev bjk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insan » charlie chaplin » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » please please me » cemeteries of london » football tycoon » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » mustafa celaleddin pasa » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » adim adim ibnelik » cronica de una muerta anunciada » freedean » ned flanders » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » knockin on heaven s door » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hizli okuma teknikleri » zombie inc » ikimize » guvercin » challenger » korcan karar » el kurutma makinesi » ua cennet » golgesisin kendinin sadece » chicco » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » haykocepkin biz » herkes ve birkac kisi » sozlukteki rizeliler