detay 

kapat
  1. fantastik anlati turunde bircok kitabi bulunan jale sinar'in ayni turdeki ilk kitabinin adi... ve jale sinar'ın aynı adlı 1993'te kurduğu edebiyat dergisinin adı...
    (bkz: detay ekin düşün yazın)
    #126427 (beelzebub, 23.03.2006 03:15)
  2. bir kongre hizmetleri şirketi. çok kıyak adamlar çalışıyo. hepinizin gözlerinden öptüm....
    #466756 (dammit_poet, 27.07.2006 15:54)
  3. (bkz: detay ara)
    #671726 (6.4.r.1.$.h, 27.09.2006 18:42 ~ 18:43)
  4. bir konuyu daha daha karışık hale getiren; yerine göre bir bilgi hazinesi sunan, yerine göre de tamamen kirlilik yaratan ayrıntılar.

gerçeği gizlemek isteyenleri başvurduğu ilk şeydir ayrıca. insanları detaylar arasında boğup olayın kökünü görmemelerini sağlarlar birçok olayda.
    #1971828 (karin, 20.07.2007 12:09)
  5. türkçesi ayrinti olan kırma sözcük. türkçeyi en iyi bilmesi gereken haber sunucuları tarafından kullanılması kulağımı tırmalamakta.

"özetler bunlar detaylar azzzzz sooora. hanimiş seyircim!"
    #2688784 (Kackelacka, 12.12.2007 10:44)
  6. bildiğin ayrıntı.ing. detail'in türkçe varyasyonu.bir de yamulmuyorsam 1996 çıkışlı mustafa sandal albümü.aynı isimli parçası hiç de fena değildi hatta.
    #3508933 (spitneybears, 08.06.2008 00:17 ~ 10.06.2008 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

detay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. detay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu detay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» why high one why » tom bombadil » turgut akpinar » son tavsiye edilen entrylerim » sakarya » the usual suspects » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » entry ve nick uyumu » fenerbahce taraftari » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » malatya » ugur dundar » masumiyet muzesi » der meister » cenabet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wilhelm liebknecht » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » rize » radyo televizyon ve sinema » karpuz getir yiyeyim » sarkilardan akilda kalan cumleler » ataol behramoglu » kuran i yere atan kizin sonu » mr and mrs brown » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » ya sev ya sevr » yatmadan once yuz firca darbesi » interneti sahibine zindan eden modem » smoke screen