destrudo 

kapat
  1. saldırganlık, ölüm içgüdüsüdür.
    (bkz: libido)'nun akrabası diyelim.
    #435226 (buhara, 17.07.2006 19:33)
  2. destructive libido kelimelerinden üretilme yeni bir kavram.
    #2013332 (rantulas, 26.07.2007 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

destrudo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. destrudo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu destrudo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic bizimkini yediniz mi » akil » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » futbol zevki » abdullah catli » askta cok ince hesaplar yapmak » www wwwwwwwwww www » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » kelime salatasi » ultraslan » masonluk » ucgensel terapi » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » stereotipi » necrofili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eyleme vurma » lamba » konya dan hindistan dan » tremor » cocuklarla girilen diyaloglar » gunahim ol benim » bilinen ucu bir aradalar » ipt » anadolu rangers » teksir kagidi » is kadini sacmaligi » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » 2014 dunya kupasi » duz adam » maske