desteklemeyenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dest
  2. dest i lut
  3. dest i kebir
  4. dest i pompa
  5. dest i izdivac sozluk
  6. dest busi arzusiyle ger olsem dostlar
  7. dest i izdivac programina katilabilecek yazarlar
  8. eski sevgiliyi dest i izdivac programinda gormek

© 2008 - uludağ sözlük

desteklemeyenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. desteklemeyenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu desteklemeyenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirmizi kursun kalem » nominal afazi » bye yerine by diyen msn insani » latah » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » sir isaac » sucluluk sanrilari » sona dogru » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » bosna hersek milli futbol takimi » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » gamali hac yasagini savunan solcu » tesco » dam diye olup biten sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » babayaro » mamma mia » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » diferansiyel denklemler » sahe bedo » yemek sodasi » istanbul kizlari vs ankara kizlari » istanbul a donmek » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » the midnight meat train » enkoprezis » resat calislar » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » bl