destekleme yerine baska bir sifatta yazilabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bkz yerine baska bir kisaltma kullanmak
  2. moderator yerine baska bir sey diyelim kampanyasi
  3. yeniden yazilabilir cd
  4. yazilabilir kahkaha efekti
  5. chp li yasami destekleme dernegi
  6. cagdas yasami destekleme dernegi
  7. cagdas olumu destekleme dernegi
  8. kaynak kullanim destekleme fonu
  9. serbest cagrisimcilari destekleme dernegi
  10. sozlukteki ortak takim destekleme olayi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» satanist memur » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » transfer politikasi » the joker » hazarlar » kamasutra bir spordur » ircde op olanlarin kendilerini bakan sanmasi » cirozname » vans » teshirci yazarlar » ultraslan uni » kutsal degerlere hakaret » anlat demekle olmaz » universite senligine ulkucu saldiri » sins of omission » argumentum ad populum » edgar allan poe tum hikayeleri » birakti hepsi » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » yalnizligin anlasildigi anlar » gunesimin onunden cekil » nevrotik sayiklamalar » besiktas cola turka » android » alimacgraw » ulkucu » test yapacagim deyip test yapan hoca » garan » ettehiyyatu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa