desoxyribonukleinseaure 

kapat
  1. alm. dna anlamına gelen, artikeli de die olan kelime.
    #3718583 (tukenmezyazar, 25.07.2008 14:37)

© 2008 - uludağ sözlük

desoxyribonukleinseaure başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. desoxyribonukleinseaure ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu desoxyribonukleinseaure nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih altayli » kemal tahir » gune ismail yk ile baslamak » zeliha etoz » b 29 » tarsus » bosanmayla ayrilik ayarindaki fark » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » peter stormare » b 35 » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » cenk han alkaya » telaffuzda turgay seren ekolu » ozdemir ince » benim adim kirmizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mahmud ahmedinejad » bsgck » kudo » uludag sozluk haber bulteni » deniz konsimentosu » ranfor » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » fifa vs pes » tokat » sac cekmek » biletix » mbaran » sessiz kaliyorum cunku » maersk sealand » yaran yanlis konusmalar