desmodus rotundus 

kapat
  1. hoşgelmiş nesildaş, meslekdaş.

engin müzik bilgisiyle sözlüğe çok faydalı olacağını düşündüğüm.

(bkz: vampir yarasa)
    #4069549 (Revenge, 10.10.2008 13:54)
  2. bebeydi daha bu elime verdiklerinde. sonra aldım, biraz eğittim, dedim bah, böyle böyle gruplar da var, dinle evlat, ufkun genişler. peki abi dedi o da haliyle(mütemadiyen kızdırırım kendisini. şaka tabi). şimdi feci şekilde bir tezatlık barındırıyor bünyesinde, ağlak doom ve leş thrash. anlayacağınız feci bozdum ahlakını.. maruz kaldığı apolitizasyonu da politizasyon bombardımanı ile aşacağız lemmy'nin izni, shcmier'ın kavliyle.

her şey bir tarafa. te be hojgeldin cancağzım yav.
    #4075995 (zedx, 11.10.2008 21:42 ~ 21:56)
  3. bilgi içerikli entarileri felsefe olarak değerlendiren nesildaş.
    #4077732 (kafir kesen musluman kedi, 12.10.2008 05:51)
  4. insanların felsefeden ne anladıklarını düşünmek bile istemeyen, bilgi içerikli olarak görülen entryleri sonuna kadar destekleyen, günün baslıklarına baglı kalmanın yanı sıra rastgele baslıklara yazma güdüsünüde harekete geciren, konuyu sanki bugüne özel yazmıs gibi düşünen insanlara sevgilerini sunan insan. *
    #4077754 (desmodus rotundus, 12.10.2008 06:01)
  5. bayagi makara bir yazar. ben bugun bunu gordum. kediye light sut icirmek yerine, aslinda kediyle bira icmeyi tercih eden makara adam. devamini diler, daha cok tebessum etmeyi beklemekteyiz.
    #4094657 (beyaz profiterol, 16.10.2008 03:13)
  6. aynı evde olmayı cok sevdiğim yazar. *
    #4106579 (rockistinn, 18.10.2008 19:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

desmodus rotundus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. desmodus rotundus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu desmodus rotundus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about desmodus rotundus. Copyrights of the articles are belong to their authors.