desifre olma korkusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basarisiz olma korkusu
  2. erkeklerdeki kel olma korkusu
  3. caylak olma korkusu
  4. gulunc olma korkusu
  5. uvey cocuk olma korkusu
  6. siradan yazarlarin silik olma korkusu
  7. basur olan birinin nezle olma korkusu
  8. internet caginda kasar cocuga sahip olma korkusu
  9. yumusak olma ezilirsin sert olma kirilirsin
  10. desifre

© 2008 - uludağ sözlük

desifre olma korkusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. desifre olma korkusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu desifre olma korkusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sekeri buzdolabinda aramak » eskici » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » es cinsel olmak gunahtir » coolgoose » siham i kaza » 100000000000000 » sanal jigolo » koktengri » kedi » kadinlarin yaninda soylenmemesi gereken kelimeler » paranoid sizofren » bartolomeu dias » abdou razack traore » yazar olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serdal bahce » xb 70 valkyrie » deadliest catch » rege satanas » surprizlerin icine eden sevgili » pkk » aylakliga ovgu » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » tarik tarcan » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » ntv muhabiri » alois hitler » butun dunyada askerler olmasa » fethullah gulen » 2 temmuz 1993 sivas katliami