deseydim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne dese begenirsin
  2. hakem kalk dese
  3. rte domal dese domalmayacak zihniyet
  4. chp allah birdir dese inanmam
  5. ol dese neden demeden olecegim yazar
  6. deniz baykal ol dese olecek insanlar
  7. deniz baykal ol dese gulecek insanlar
  8. okan bayulgen ol dese olecek olan genclik

© 2008 - uludağ sözlük

deseydim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deseydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deseydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ib » cihan unal » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » sehit annesi olmak » rs ne la » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » n sync » turkiye de internet sozluk kulturu » star gazetesi » egyptian premier league » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » simone simons » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » kim nerede » davidoff » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » se7en » turban » su icerken domalan insan » the midnight meat train » volkan demirel in avrupa macerasi » asansorde bir basina yapilanlar » mesut yar » muhalif oldugu icin silik olan yazar » schizo » silikon yorgan » genelkurmay i yipratmayan tek sey » serefsizlik » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » fatih kacan » kondisyoner