desem 

kapat
  1. açılımı dokuz eylül sürekli egitim merkezi dir. bu merkezde çok güzel filmler gösterilmektedir ayrıca vizyon filmleride gösterilmektedir ayrıca fiyatıda tam 3 ytl ögrenci ve desem personeli için 2.5 ytl gibi ucuz bi rakamla gidilebilir. bunun dışında pazartesi çarşamba ve cuma günleri akşam 7.30 da ücretsiz film gösterimleri omaktadır. sinema tarihinin kaliteli ve güzel yapıtları gösterilir bu filmlerden önce kısa film gösterimleride vardır. ayrıca daha başka alanalrda kurslar verilmektedir... bunlara bakmak için http://www.desem.net
    #70876 (pink floyd, 16.02.2006 18:33)
  2. bu akşam pink floydun the wallfilmini dokuz eylül üniversitesi kapsamında gösterildigi ve 12 kişi film izledigimiz ve keşke daha fazla kişi izlese dedigimiz filmin oynadıgı yer...
    #233796 (pink_floyd, 12.05.2006 02:18)
  3. izmir alsancak taki eğitim merkezi. ekseri film gösterimleri için gidilen mekan. şirin çardaklı hoş bina. kaliteli iflm gösterim yeri.
    #2515244 (nobrankisi, 25.10.2007 02:32)

© 2008 - uludağ sözlük

desem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. desem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu desem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basima bir is gelmeyecekse zall i sevmiyorum » aboneligi tiraja katmayan zihniyet » kahire » farseer serisi » ebbe sand » anasina bak kizini al » meet joe black » herkes yazlikta ben evdeyim » siir okurken basligi da soylemek » counter strike oynayan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci