derya ulaslioglu 

kapat
  1. son bir ay içinde 3-4 defa değişik kanalların ana haber bültenlerine çıkarak istanbul da zehirli kene buldum diye yaygara yapan ama bir zirai ilaç satan şirketin sahibi olduğu ortaya çıkan ziraat mühendisi kadın.

(bkz: ben var ya birşey demiyorum)

(bkz: allah bildiği gibi yapsın)
    #3638704 (imhotep, 08.07.2008 21:54)

© 2008 - uludağ sözlük

derya ulaslioglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derya ulaslioglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derya ulaslioglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » whopper » sehid » temcit pilavi » giresun » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » cumhuriyet » michelle marsh » phoenix » yavuz sultan selim agliyor » trt nin irib le girdigi is birligi » kollama » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » bana fenerbahce mi geri verin » pulp fiction » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marques green » fucking fag » the genius of charles darwin » rapper ninja » dusta aglamak » dmm firat » saipsiz » bolu » muratboz com » ultractor » sozlukteki erzurumlular » ozgurluk yolu » emmeli gommeli basliklar » samsun » nevsehir