derya colpan 

kapat
  1. *
    Türk şairdir. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olup Denizli'de yaşamakta olan Derya Çolpan'ın edebiyat ve şiir dergilerinde yayımlanmış pekçok şiiri bulunuyor. Ayrıca pek çok antolojide de şiirleriyle yer alan şairin "Ses Sözden Eksilince" ve "Kırık Su Saati" başlıklı yayımlanmış iki kitabı da bulunuyor. Gerçek adı Derya Yaylı olan şair, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

*
    #1931326 (ziver, 14.07.2007 11:54)

© 2008 - uludağ sözlük

derya colpan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derya colpan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derya colpan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bagerbof » ankara koy olmasin » surekli bugun butonuna basan yazar » biri » profil takipcisi » haydi deli oglan haydi belime dolan » serbest radikal » 1000000000000000000000000000 » erkek sozluk yazarina asilmak » binbir surat » dp » asset backed paper » mahmud ahmedinejad » yumusama » cilgin dersane kampta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aylakliga ovgu » alevi davasinda aslan kesilen ateist » eh iste » uzay gida » geri donuslerin krali » bas kaldiriyorum » nazli nin yeri » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » nanomanufacturing » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » osmanlica » bir araba kullanamayan olarak kadin » laiklik » pelin batu » kendi bebegimin idrarini icerim