derya bengi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bengi su
  2. bengi
  3. bengi yildiz
  4. bengi semerci
  5. bengi heval oz
  6. bengi donus
  7. bengi baglama uclusu
  8. abdulkerim bengi anadolu lisesi
  9. derya
  10. amu derya

© 2008 - uludağ sözlük

derya bengi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derya bengi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derya bengi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» francis bacon » checking designs » 10000000000 » demokrasi » ntv muhabiri » burhan altintop sirin » ozdemir ince » la bamba » futbol bilgi bankasi » 1000000000000000000000000 » sacma ruyalar » firinda lavuk » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » dogan medya grubu » milliyetcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frederic chopin » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » kur yapmak » arjen robben » escinsel » gobek deliginden pamuk imalati » kissing the beast » jingoist » irrasyonel insan » ilker basbug » gercekleri baskasindan duymak » hamdolsun israf ediyoruz » baba » ustum cirilciplakti » ukalalara agzinin payini vermek