derya baykal in sacma sapan icatlari 

kapat
  1. kendisi yaklaşık 2 yıldır tv kanallarında saçma sapan icatlara imza atmaktadır.. mesela gömleğin altına yünden bir parça örüp'bakın bu eskiden gömlekti şimdi tunik oldu' deme kapasitesine sahiptir.. yaptıgı icatları kendi üzerinde sergilemeye bayılır..* *
    (beatrice, 05.09.2007 14:37)
  2. an itibariyle ' (bkz: tarkan) a bir süprizim var' deyip, (bkz: tarkan)ın son kasedini alıp, paramparça ettikten sonra, yapacağı muhtemel bir saçma sapan icattır.. (bkz: heyecanla bekliyoruz)
    (inisiyatif7, 16.01.2008 13:48)
  3. sanırım günü bittiğinde -bugün saçmasapan ne yaptım? diye sorup kendini tatmin ediyor sabah baktım petek ve can için bir tablodan bozma düğme yığını yapmış berbattı.Yenileri bekliyoruz.
    (ekinoksah, 16.01.2008 13:50)
  4. neasıl olduysa avrupa yakasına da sıçramış olan icatlardır, burhan altıntop sanırım en büyük hayranlarından birisi derya hanımın. *
    (bkz: nerede benim silikon tabancam)
    (goodboy, 16.01.2008 13:50)
  5. hanfendinin evde boş şişe kalmamak suretiyle yapmış olduğu icatlardır.*
    (aRwEn aSya, 16.01.2008 14:05)
  6. an itibariyle şov tvdeki programında kafasındaki cisim. * * * *
    (steinbeck, 08.05.2008 14:32)
  7. (bkz: deniz baykal ın saçma sapan icatları)
    (otep shamaya, 08.05.2008 14:34)
  8. 100 km. öteden görseniz derya baykal ın yaptığını anlıyacağınız icatlardır.
    bikere almış iki tane bayan ten çorabını(kaçmış olacak ama değerlendirecek ya) üstüste getirip örgü gibi bişe yapmış bacak kısımlarını popoya giydiğin kısmı da kafasına geçirmiş al sana şapka, bere vb. eksantrik atraksiyon.*
    (sustum, 08.05.2008 14:38)
  9. üstüne, bitabbi silikon tabancasıyla sevgilinizin resmi yapıştırılmış klozet kapağı. o değil de sonradan anladım kadını.
    o sıralar eşinden yeni boşanmıştı, sanırım klozet kapağını kaldırıp kaldırıp "senin ağzına s.çayım ferhan" imajı vermekteydi.

(bkz: şair burada kime sesleniyor)?

canım ya kıyamam.
    (nukleerella, 08.05.2008 14:38 ~ 14:41)
  10. birara yünlerle başı beladaydı.
    bildiğin süpürgeye yünden elbise işliyordu derya ablam.yünden plaj terlikleri filan.
    lan plajda yünden terlikle mi gezilir?
    (sustum, 08.05.2008 14:45 ~ 14:47)
  11. (bkz: yaran başlıklar)
    (ExeLaNcE, 08.05.2008 14:45)
  12. (bkz: menopoz)
    (steinbeck, 08.05.2008 14:47)
  13. (bkz: kadini ferhan sensoy mucit yapti)
    (judas, 08.05.2008 14:48 ~ 14:50)
  14. çok sevilmektedirler ki, birçok kanalda aynı formatta programlar yayınlanmaya başlamıştır. en son berna lacin hanfendinin de aynı içerikli bir program sunmakta olduğu görülmüştür.

o değil de, geçenlerde bir şapka yapmışlardı, ismi zihnime kazınmıştır resmen:

"bob marley yazlikta beresi"
    (filozofil, 08.05.2008 14:50 ~ 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» norton antivirus » olcusuz elestiri » gunde elli kez ciftlesen aslan diyaloglari » fikret kuskan » baskadabiseydemicem » basliklari alt alta okumak » siyrilip gelen » sago yine kasmis » bioshock » cappucino » kurt boregi » peder agzima sicti lan » yakisikli futbolcular » alkollu iken harikulade dans ettigini sanmak » savant » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci » ctrl f5 » guitar hero » yuruyen merdiven paranoyasi » cinar » cinliler » bye yerine by diyen msn insani » monica molina » beser i sukela » muro » memet ali alabora » sabri sarioglu » sanane » dem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa