derwall in olmesi 

kapat
  1. Galatasaray'da da teknik direktörlük yapan efsanevi teknik direktörün bu gün seksen yaşında hayata gözlerini yumması. dünya futbolunun ağlaması.
    #1826059 (arikovani, 26.06.2007 20:34)
  2. türkiye de belki de en çok mustafa denizli'yi üzmüş olaydır. çünkü mustafa denizli türkiye de bir yerlere geldiyse bunda derwall'in çok büyük payı vardır. bunu denizli'nin kendiside söylemektedir zaten.
    #1831945 (istanbul icin efkar vakti, 27.06.2007 22:16)
  3. (bkz: her canlı bir gun ölümü tadacaktır)
    #1831994 (hothead, 27.06.2007 22:33 ~ 22:34)
  4. avrupa ya karşı psikolojik korkumuzu üstümüzden atmamızı sağlayandır... galatasaray dan öte türk futboluna çok şeyler vermiş insandır..gerçekten çok üzüldüm...ömrünü doya doya yaşamıştır umarım...bende hep iyi anıları olacak...
    #1832018 (africa, 27.06.2007 22:38)
  5. jupp derwall başlığında irdelenmiş* üzücü olay.
    #1832026 (pulera, 27.06.2007 22:40)

© 2008 - uludağ sözlük

derwall in olmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derwall in olmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derwall in olmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i am legend » fringe » sol mudahale » yildirim ordulari grup komutanligi » cemil meric » karaoke » rocketeer » lighthouse family » hayalleri olmayan insan » james clerk maxwell » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » braun silk epil reklamindaki gavat bey » yasar kemal » kizlara yuz vermemek » unlulerden duymak istenilen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suleyman demirel anadolu lisesi » nokia 2760 » volkan sutcuoglu » ordu goreve » havva yilmaz » hazan » fly away » help to close guantanamo » intifada » paper moon » mulayim » adnan menderes » rui pedro dos santos patricio » kapali bir kapidir cehennem » askla karin doyuranlar