dervish 

kapat
  1. 2007 eurovision şarkı yarışmasında kulaklarımızı tırmalamayı başarabilmiş irlanda temsilcisi grup. zamanında sting ile aynı sahneyi paylaşmış bu kişiler. ayrıca solistleri çok çirkhin. * *
    #1643060 (isildur, 14.05.2007 19:03)
  2. -ing. derviş.
    - (bkz: il derviscio)
    #1643079 (xsentos, 14.05.2007 19:07)
  3. türkiye'nin anasını ağlatan ve ağlatmaya devam eden IMF menşeli tenis şortlu * soyadı. (bkz: camel dervish)
    #1643196 (hoporlo, 14.05.2007 19:40 ~ 16.05.2007 14:36)
  4. sultanahmetde bir kafe ismi.
    #3936523 (denizdvs, 08.09.2008 22:00)
  5. 1989'da kurulmuş on tane albümleri olan, ama benim eurovision 2007 vasıtasıyla tanıştığım irlandalı topluluk. 2007 eurovision'undaki parçalarının ismi yanılmıyorsam they can t stop the spring idi. geleneksel irlanda müziği dinlemek isteyenlere tavsiye olunur.
    #3936626 (kizkaciran damat, 08.09.2008 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

dervish başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dervish ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dervish nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » karsindakini tanimadan yargilamak » ethernet girisi » kocaeli universitesi » yilmaz ozdil » clarisse » karaokeparty » full screen anti aliasing » watch my six » oyuncakdunya » enver kuray » sercan yildirim » surekli plan degistiren insan » kill for you » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » greiningardeild varnarmalastofnunar islands » telaffuzda turgay seren ekolu » basarili gibi gostermek » asik olmak » kafaya odun yemek » vaktiyle iyi biriydi » izlandali kizlar » francis bacon » learjet 31 » sicak esiyor buralara » hurriyet in turbanli kizin bacaklarini teshiri » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » mario gomez » justuur