dertliymisim fena halde yaaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fena halde leman
  2. fena halde ask cumlesi
  3. zall in fena halde kandirilmasi
  4. kicin fena halde kasinmasi
  5. fena halde mutsuz adam
  6. hayat fena halde futbola benzer
  7. ben jack in fena halde karismis kafasiyim
  8. asik olunan kizi fena halde arzulamak
  9. kendini diziye fena halde kaptiran ebeveyn
  10. fena halde gripken sevismenin akil almaz hazzi

© 2008 - uludağ sözlük

dertliymisim fena halde yaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dertliymisim fena halde yaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dertliymisim fena halde yaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100000000000000000000000000000000000000 » neye el atsam kuruyor » taghtam deh » spartak moskova » kerem sanatel » biletix » seek » cikista senlik var » zican adam » cehennem » fotospor un transfer haberleri » ampersand » trt spikerleri » cl » reqius » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » fullmetal alchemist » su uzun gecenin gecesi olsam » engin ceber » lan bsg » ahilik » belki » deniz konsimentosu » guilherme milhomem gusmao » basarili gibi gostermek » bsgck » gronland » nefret istanbul » savulun bbg geliyor » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask