dertli gonullere giren iste benim zeki muren 

kapat
  1. kimsesizlerim kimsesiziyim kimsesizim, yalnızların yalnızıyım yalnızım,dertlilerin dertlisiyim dertliyim,aşıkların aşkıyım aşıkım,ismim mesut göbek adım bahtiyar yıllarca böyle bildiniz siz, mesut bahtiyardan sarkılar dinlediniz diye biten şarkı,eser,şaheser..
    #486709 (eşşağan ala gazuğu, 02.08.2006 01:17)
  2. sanat güneşimizin herkez tarafından bilinen ve sevilen şarkısı.
    #486742 (ruzgarlıbahce, 02.08.2006 01:23)
  3. ben zeki muren adlı meşhur zeki muren şarkısının pek bir bilinen diğer adıdır ki, bu ad bazı bünyelerce daha fazla akılda kalıcıdır...
    #1320977 (faidelibilgi, 18.02.2007 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

dertli gonullere giren iste benim zeki muren başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dertli gonullere giren iste benim zeki muren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dertli gonullere giren iste benim zeki muren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu ulkeyi sadece turkler kurmadi » venus williams » i ll be seeing you » abana » 30 yasindan sonra turkiyeye gelen turist futbolcu » gide gide gap » polisin copladigi yerde gul biter » aziz senol filiz » aha ben de geldim » temsa safir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci