dertler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bitmesin dertler
  2. dertler biter mi
  3. dertler insani
  4. devasiz dertler
  5. dertler derya
  6. dertler derya olmus
  7. kelimelere dokulemeyen dertler
  8. yeni nesil dertler
  9. yeni bela dertler
  10. dertler benim olsun

© 2008 - uludağ sözlük

dertler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dertler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dertler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dis beyazlatma » lise mezunu oldugu halde ehliyet alan bunye » devilscry » asik olmaktan nefret etmek » mehmet yakup yilmaz » bedrich smetana » salak ama mutlu insanlar » tekel bayisi » zevklerden kulturlerin oranina bakmak » yarrak gibi kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games