dert ortagim 

kapat
  1. DERT ORTAĞIM BENiM

Söz: Ülkü Aker - Müzik: Norayr Demirci

Aşk kadehiyle içtiğim sensin
    Sevgili diye seçtiğim sensin
    Bütün dünyayı gezdim dolaştım
    Anladım ki tek sevdiğim sensin

Dert ortağım benim biricik sevgilim
    Söyle senden başka kimim var benim

Senden uzakta geçmez günlerim
    Bir gün görmesem seni özlerim
    Başka birini sevemem artık
    Gelmesen bile seni beklerim

Dert ortağım benim biricik sevgilim
    Söyle senden başka kimim var benim

ilk olarak 1970'te semiramis pekkan tarafından 45'lik üzerine okunmuş sonrasındaysa sanatçının 72 tarihli kendi ismini taşıyan ikinci albümünde yeralmıştır. 2000 yılındaysa ajda pekkan tarafından diva isimli albümünde seslendirilmiştir. bir diğer şarkı için (bkz: bu ne biçim hayat)
    #960920 (leggare, 06.12.2006 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

dert ortagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dert ortagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dert ortagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» our mutual friend » minik » elazig » kamos » en ilginc evlenme teklifleri » lejandik » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » beyaz ten » 11 eylul 2001 » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » patricio perez » orhan veli kanik » degismem » ademe mahkum etme » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cebelitarik » flatout ultimate carnage » yaran mackolik com yorumlari » harun tekin » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » preveze deniz savasi » mersin » silik kutusunun devamli yanmasi » tootsie » kemal unakitan » logar » recep tayyip erdogan » ders anlatirken aniden sinirlenen hoca » liverpool a liverpol diyen insan » turk zall