derste uyuklamak 

kapat
  1. vücudun uyumaya dair tüm isteklerine rağmen uyanık kalmakla; kaba etleri arka sıradakilerin insafına bıracak şekilde geriye doğru uzatıp fosur fosur uyuma arasındaki evredir. o zaman diliminde yapılan eylemdir efenim. göz kapakları gittikçe ağırlaşır ve bu yüzden dakikalar ilerledikçe gözler gittikçe artan bir şiddette ağrımaya başlar. ardından bir esneme fırtınası başlar ki "uyuklama evresi"nin son dakikalarına girildiğinin belirtisidir. maksimum 5 dakika daha dayanabilen gözler ağrıların da etkisiyle knock out olur. kafa gayri ihtiyarı olarak kollardan birine yaslanır. yandaki arkadaşa da vücudun son enerjisiyle "hoja falan gelirse...mrmrm...zzz" denir. bu entryden alınacak ders: herhangi bir sebepten dolayı uykusuz iseniz derse gitmeyiniz. eğer gittiyseniz dikkat çekmeyeceğiniz bir yere sızınız. sendeyiz ali kırca.
    #3348580 (rakimalboga, 02.05.2008 19:36)
  2. hoca tarafından azarlanmanıza sebep olabilecek durumdur.
    #3348587 (kombinasyon, 02.05.2008 19:37)
  3. dersin olmazsa olmazlarındandır.
    #3348689 (statik smiley, 02.05.2008 20:05)
  4. hiç uyumadan derse gidilirse mutlak olacak olandır. bir kere denedim halen o derste ne işlediler merak ediyorum.
    #3348720 (feciasabi, 02.05.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

derste uyuklamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derste uyuklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derste uyuklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulent ersoy un gotik olmasi » favori uludag sozluk yazarlariniz » sen oyna dilber » bizimkiler » hic bizimkini yediniz mi » perseverasyon » ordo » duran toplarin usta ismi sabri » turkce verintiler sozlugu » necrofili » macerayisevenadam » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » genelevde hersey dahil uygulamasi » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » apostasy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seviselim mi lan » darwin in olmeden onceki son namazi » sabri sarioglu » yumurtanin fircalanmams tarafi » jitem » kaan kural » polemik yok mu yahu » women leather and hell » rock your body » kadin » balik avlama yasagini savunan salci » turkmenistan milli futbol takimi » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » radyo uludag » girit