derste siyaset yapmak 

kapat
  1. arka sıradaki öğrencilerin aralarında siyaset konuştuklarını duyan öğretmenin onları disipline yollamasıyla sonuçlanan olay .
    #3153159 (paraisorey, 17.03.2008 14:12)
  2. siyasal bilgiler fakültesinde derse girmektir.
    #3153168 (ben hep 17 yasindayim, 17.03.2008 14:14)
  3. bazen de eğitim fakültesinde bir eğitim psikolojisi dersine girmektir. ne alaka dediğinizi duyar gibi oluyorum. aa gündemi tartışıyoruz biiizz canım sizde!!!
    #3153191 (jakobiyen, 17.03.2008 14:22)
  4. din dersinde olması daha $ık duracak hareket. nerede? malumunuz türkiye'de.
    #3153199 (galapagoslu iguana, 17.03.2008 14:24)
  5. dersin en sıkıcı anında sınıf arkadaşlarınıza kömür dağıtarak yapılacak eylemdir.
    #3153206 (Rambo, 17.03.2008 14:26)
  6. liselerde felsefe derslerinde her zaman olan durumdur.müfredatta siyaset felsefesi konusu olduğu için mutlaka her lisede yapılır.ancak tartışmaların büyümesi kötü sonuçlar doğurabilir.en kötü örneğinide kendim lisede okurken yaşamıştım.sol görüşlü olan bir felsefe öğretmeniz sağ görüşlü öğrencilerle derste tartışmıştı.dersten sonra öğrenciler birilerine haber gönderip hocayı okul bahçesinin ortasında bıçaklayıp kaçmışlardı...
    #3153232 (seksi gitar solosu, 17.03.2008 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

derste siyaset yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derste siyaset yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derste siyaset yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lenova » taramali yaz 3990 a gonder » turkiye de internet sozluk kulturu » ozgur tutsak » sana suresiz izin veriyorum » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » kurt soykirimi » wunderman » fenerbahce kupasi » kolpa turk filmleri » bitlis te bes minare » 3 telli bass gitar » creationism » hypostase » gece vakti disarda gezen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de biranin cok pahali olmasi » nina s tragedies » dunyanin en mutevazi adami » orta turkce » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » bir kadinin en masum oldugu an » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » time to burn » tac » kork bizden » f 16 fighting falcon » marcel petiot » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » sozlugu yonja com a cevirmek » turk kizlari