derste cep telefonu calinca istifini bozmamak 

kapat
  1. çalan cep telefonu kendisinin değilmiş gibi dersi dinlemeye devam eden öğrencinin hareketidir.
    #1290368 (deli bozgun dolu dizgin, 11.02.2007 18:33)
  2. çok disiplinli bir hoca ders anlatmakta.
    - * kimin bu?
    +benim hocam pardon. *
    -* kimin telefonu çalıyor?
    +pardon hocam benim
    -kapat demedim mi oğlum?
    & hocam bu diğer telefonu
    -iki telefon mu taşıyorsun evladım sen?
    & hayır hocam üç.
    -??!!???
    +psıfsıpsıfsıfs
    *
    #1290379 (kacak kelebek, 11.02.2007 18:36)
  3. sınıfta, sesin başka yerden geldiği gibi bir izlenim uyandırmak isteyen öğrencinin eylemi. hafiften yüzü kızarmıştır. sesin nerden geldiği de bellidir zaten. boşa gidecek eylemlerden biridir velhasıl.
    #1292087 (thor voivoda, 12.02.2007 00:22)
  4. devamında ayağa kalkıp telefonla konuşa konuşa sınıftan çıkılabilir.
    #1292113 (mirza, 12.02.2007 00:29)
  5. istifini bozmadan elini cebine götürür ve döneminin öğretmen maaşının üç katı olan bir cihaz ortaya çıkarır ve sonunda pardon der. Kızlar'ın yarısı ağzı açık bi şekilde yarısı salak şey deyip iplemez. Erkeklerin yarısı arkadaşıyla gurulanır yarısı yine iplemez ama olan öğretmene olur çünkü biliyor ki o telefon çocuğunun ve paranında nerden geldiğinide bilmiyordur.*
    #1292115 (suran, 12.02.2007 00:29)
  6. bu talihsiz olay bir öğretmenin de başına gelebilir. istif bozmamak ve pardon lafının akabinde dışarı çıkıp tel konuşmasına devam etmek de yarar vardır. insanlık halidir amma velakin bozulduğu asla öğrenci tayfasına belli edilmemelidir.
    #1292118 (handushka, 12.02.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

derste cep telefonu calinca istifini bozmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derste cep telefonu calinca istifini bozmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derste cep telefonu calinca istifini bozmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » master of puppets » en adi orospu cocugu olmak » psychosexual development » violent revolution » logitech » iliskilerde yas farki » fiyasko » sozlukte aglatan yazarlar » kahve » ezik » agla sevgili yurdum agla » attorney » astazi » le phallus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » loco » taste in men » teb kobi tv » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » bilinc sislenmesi » demans » ravza » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » kendine gomulmek » rtuk » ahlaksizim ama inancliyim » graffiti » memur olmak » melankolik » reich