derste 31 ceken ogrenci 

kapat
  1. insanlıktan çıkıp da hayvan olması için bir orgazm mesafesi olandır. bu eyleminde mutlu sona ulaşırsa kendisine plaket verilebilir.

-artık hayvansınız. tebrikler!
    #1701783 (sid, 29.05.2007 20:13)
  2. yok artık dedirten öğrenci tipidir.
    #1701802 (ingegnere, 29.05.2007 20:17)
  3. (bkz: derste peşkeş çeken öğrenci) *
    #1701819 (RumbleFish, 29.05.2007 20:21)
  4. gayet normal bir olay. her sınıfta en az iki adet bulunur. hatta aralarında yarış bile yapar bunlar.
    #1701858 (StarfreedoM, 29.05.2007 20:32)
  5. muhtemel arkadan gelebilcek sesler :

"abi ne yaptın ben oraya yazıyodum ya !"

"yedek pantalon yok vallaha"
    #1701882 (pister, 29.05.2007 20:37)
  6. gerekli malzemeler;

- hoşlanılan kızın mantosu. (1 adet)
    - hoşlanılan kızın mantosunun asılı olduğu askılığa yakın sıra. (1 adet)
    - nasırsız bir el. (1 adet)
    - bolca tükürük. (bolca)
    - kalkmiş çük. (1 adet)

soğuk bir kiş günü, sıkıcı bir ders esnasında hatun kişinin paltosu koklanarak, takır takır çekilir. hoşlanılan ama size yüz vermeyen kızın, paltosuna , paltosuna attırılır. rahatlanır.
    #2520657 (sahin k, 26.10.2007 17:50 ~ 17:58)
  7. genelde ortaokul yıllarında vuku bulması mümkün olaydır. dört beş genç arkada toplanır asılırlar ve sonrası belli. ya bir kız öğrenci ispiyonlar ya da hocalardan biri fark eder. benim dönemimde kızlardan biri üç kişiyi ispiyonladı da çocuklar farklı sınıflara dağıtıldı. ne azgın yıllarmış.
    #2520664 (sonika, 26.10.2007 17:53)

© 2008 - uludağ sözlük

derste 31 ceken ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derste 31 ceken ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derste 31 ceken ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zican adam » lutfi dogan » fifa vs pes » ankarali kizlar » little big planet » x esittir sifir » sutlu badem corbasi » nefret istanbul » google cevherleri » okula gitmeyince coken huzursuzluk » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » yaran yanlis konusmalar » nick degisikligi » deniz kestanesine basmak » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hidradenitis suppurativa » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » genius » fringe » tsk da reform ihtiyaci olmasi » hadi canim sen de » bir boka benzemeyen minimal siir » karisinin her dedigine peki karicigim diyen erkek » nilufer ovasi » mersa » omrumuzun son demi » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » yanlis anlasilan basliklar » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » film izlerken alkol almak