derslerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derslerde ogretmeni dinlemek
  2. sikici derslerde yapilabilecekler
  3. baska derslerde sinav calismak
  4. bos derslerde sikintidan deftere yazilanlar
  5. yorum gerektiren derslerde basarili ogrenci

© 2008 - uludağ sözlük

derslerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derslerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derslerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universitede hocalara verilmis ayarlar » till there was you » kizlik zari » avea11 » cuma aksami » devrimci » mesut yar » konustur iddiani katla parani » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » bir populer kultur magdurunun ruyalari » aydin karabulut » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » metro diye metro firmasi otobusune binmek » 300 » irkci saman ile irkci musluman savaslari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jimmy carter » cukura dusup sakatlanan futbolcu » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » requiem for a dream » al sana bir gobek ver bana bir bebek » uludag sozluk » mustafa uslu » beirut » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » 22 inci yuzyil » sevebilme ihtimalini sevmek » susannah york » bir gun