dersinde uyumaya izin vermeyen ogretim gorevlisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogretim gorevlisi
  2. artistlik yapan ogretim gorevlisi
  3. eski sevgilinin ogretim gorevlisi olmasi
  4. esinin kapanmasina izin vermeyen zindik
  5. iscisinin bos kalmasina izin vermeyen patron
  6. okulda turbana izin vermeyen ogretmenin dovulmesi
  7. sevgilisinin bikini giymesine izin vermeyen erkek
  8. evinde sigara icilmesine izin vermeyen zihniyet
  9. topun disari cikmasina izin vermeyen kaleci
  10. evde hicbir seyin atilmasina izin vermeyen kisi

© 2008 - uludağ sözlük

dersinde uyumaya izin vermeyen ogretim gorevlisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dersinde uyumaya izin vermeyen ogretim gorevlisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dersinde uyumaya izin vermeyen ogretim gorevlisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunlar munferit olaylar » eski bir zirveye mutlaka katilacagim zirve demek » 25 eylul 1905 » born to live rock drink and fuck » pathology » bu ask burada biter » israil » dizilerde ayni isimden sadece bir kisi olmasi » annenin firlattigi terligi geri istemesi » alo oyuncakbulut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci