dersi kaynatmak 

kapat
  1. öğrenci kısmının türlü yaramazlıklarla, hocanın ilgi alanlarından konuşmaya başlamakla dersi sabote etmesi, dersin işlenmesini engellemesi girişimleridir. bu girişimler genellikle başarıya ulaşır.
    #265140 (asiti kaçmış kola, 20.05.2006 22:09)
  2. hocanin anlamasi ile birlikte dersi kaynatanlari dersten atmaya sebep olan hadise.
    #265161 (LocK, 20.05.2006 22:33)
  3. hocanın ilgi alanlarını çok iyi bilip hocam şu şöyle falanmı denır ve hoca farkında olmadan dersi unutur ve ders kaynar
    #265217 (fastangry_x, 20.05.2006 22:50)

© 2008 - uludağ sözlük

dersi kaynatmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dersi kaynatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dersi kaynatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar ramazan surgunde » meksika da emo katliami » world of promises » gozlerin » the godfather » bedavaligtv net » bu bilgisayarda bana sifre sorma » makina kimya endustrisi kurumu » galatasaray in ilk 11 i nasil olmalidir » fenerbahce besiktas 2009 uefa kupasi finali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games