ders notu ders anlatimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ses kaydi ders notu
  2. 150 liralik ders notu alan insan
  3. ders calismak yerine ders ile ilgili entry girmek
  4. ders almam ders veririm diyen ogrenci
  5. en sevdigi ders bos ders olan ogrenci
  6. ben ders almam ders veririm
  7. ders almam ders veririm
  8. bos ders
  9. ek ders
  10. son ders

© 2008 - uludağ sözlük

ders notu ders anlatimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ders notu ders anlatimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ders notu ders anlatimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk sempatizani yazarlar » makine muhendisi » basortusu yasagini savunan solcu » yaran baslik yonlendirmeleri » logore » bc slavia prague » feridun duzagac » the midnight meat train » klang cagrisim » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » tikicanlar cezaevi » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » spa » birisi beni surekli artiliyor sanki » durduk yere tersleyen ariza kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damardan giren eski sevgili » terorun turkcesi » enlarge your penis » nebkheperouri » online olanlar » enkoprezis » yaran cep telefonu mesajlari » lsd » puerperal psikozu » bir anda » faik turun » ozgu namal » ankaragucluler saraba dustuler » damien marley » 314