ders notlarini nizamli intizamli tutan erkek 

kapat
  1. bizim bir arkadas bu.

allah razı olsun kendisinden ki sayesinde bir sürü matematik, fizik sınavından 80 almışlığım, ısı transferi ve akışkanlar mekaniği sınavından geçmişliğim bulunmaktadır. yine onun sayesinde derslere girmek yerine uyurdum, ne de olsa benim yerime not tutan birileri var. bir biskrem'e tavlardım kendisi.

lakin, anlamadığım şey her defasında benim ondan yüksek not almamdı. takdir-i ilahi denen, bu olsa gerek.
    #2504327 (larker, 22.10.2007 16:55)
  2. Çok nadir bulunan erkeklerdir.
    #2504385 (jamish efendy, 22.10.2007 17:08)
  3. (bkz: olm iyi baktın mı)
    (bkz: kızdır o kız)
    #2504389 (t bag, 22.10.2007 17:09)
  4. bizzat ben. kantinde ders çalışırkene hiç tanımadığım insanların elinde benim notlarımın fotokopisini gördüğüm zaman anladım bu acı gerçeği.
    #2504474 (guapo, 22.10.2007 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ders notlarini nizamli intizamli tutan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ders notlarini nizamli intizamli tutan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ders notlarini nizamli intizamli tutan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » richard trenton chase » viva la vida » yagmur damlasi » mylastdaysasachild » altizlara verilebilecek isimler » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » ideal penis boyu » ihsan yildirim » gulce » tik » besiktas kultur merkezi » sarki isimlerinden mesaj yazmak » sahe bedo » sehadet serbeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic bitmeyecek gibi gelen ask » sozluk yazarlarinin itiraflari » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » ummet celik » horror punk » www basketurk net » nemfomani » okul kantininde kimiz satilmamasi » mulayim » yapay cim » aura hiemis » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » can sikintisindan 31 cekmek » seytan marka giyer » epilepsi ile orgazm