ders bitti 

kapat
  1. şeker bir kesmeşeker sarkısıdır.
    (cutcut, 05.07.2006 16:13)
  2. özgürlük en azından bi süre için
    (ilteber_selim, 05.07.2006 16:17)
  3. bir ders saati boyunca hocanın ağzından çıkan en güzel cümle.
    (grand ekinoks, 05.07.2006 16:22)
  4. sözleri;
    ders bitti
    başlıyorum birşeye başlamaya
    biniyorum trenin son vagonuna
    tren nedir dersen bir adem icadı
    dolmak dolmak vagonların rüyası
    rüya dersen bir gülüş imalı
    bilinçaltı çocuk günün yarası
    ateş bastı bu gözyaşları hepimizin

gözyaşları,bu gözyaşları hepimizin...

neredeydin bunca vakit
    ey nakit
    acı çektik çok garip
    senden çok var onlarda
    uğra buraya arada sırada

ders bitti
    bütün sayılar aslında bir miydi
    sevişmenin bedeli ölmek miydi
    seviş nedir dersen
    bir coğrafya kitabı
    tüm beden gezginleri
    mutlaka okumalı
    mutlak dersen
    isim şehir oyunu
    f harfinden bir ilimiz yok muydu
    fi tarihten
    bu gözyaşları hepimizin

gözyaşları,bu gözyaşları hepimizin...

şeklinde olan şeker şeker bir kesmeseker şarkısıdır.
    (cutcut, 18.09.2006 12:22 ~ 15.10.2006 16:17)
  5. iibf de okuyanlar bilir korkunç bir sıra sesi gelir o sıralardan o sııraların gürültülü sesini çekilir hale getiren cümledir bu.sadece bu cümle duyulduğunda hoş gelir o ses
    (buss, 19.01.2007 00:13)
  6. kesmeşeker in melodizmi tavan yapan parçası.
    (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 28.04.2007 13:53)
  7. ders bitti
    başlıyorum
    birşeye başlamamaya
    biniyorum
    trenin son vagonuna.

trenin son vagonun da kombinesi olanların şarkısı...
    *
    (bugsbunny, 12.03.2008 15:09)
  8. (bkz: ders hic biter mi)
    (sobaninyanindayatanevkedisi, 12.03.2008 15:10)
  9. haftanın her günü, duyduğum her dersten çıkış zilinde içimden muzafferce söylediğim söz.(genellikle sonuna "a...a koyayım ya!" şeklinde bir ünlem de eklerim tabiki)
    (black cotton, 12.03.2008 16:08)
  10. öğrencilerin nezdinde dersin süresinin, hocaların nezdinde içeriğinin bitmesiyle gerçekliği kabul edilen; ancak her şartta hocaların bir türlü inanmak istemediği yargı cümlesi. bitti işte, nedir?
    (ave maria, 12.03.2008 16:36)
  11. kesmeşeker'in olgunluk dönemini en çok açığa vuran şarkılardan biridir kanımca. ayrıca kum albümünün gidişatı da, albümün, bu açılış parçasından da rahatlıkla anlaşılmaktadır.
    (ciplak vatandas, 19.03.2008 22:23)
  12. en bi güzel kesmeşeker şarkısı. daha iyi değil belki diğer şarkılarından ama kesinlikle sözleriyle bir adım öne çıkmakta diğerlerinden.
    (uretim cini, 25.04.2008 22:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» redd » green label » buyuk yalanlar » akp hukumeti » rizeli olmak » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » lavaboda sac yikamak » filistin » oyundayim » kendim gibi olmak istemiyorum » gay hakem » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » cargill » msn de kelime kelime ileti gondermek » baglama » komunizm sahipsizlikten yikildi » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » 1938 » galatasaray tezahuratlari » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » scorched earth » recine » kayitli uludag sozluk okuru » boots of travel » krematoryumu zabitanin basmasi » eternal wait a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa