dermatolog 

kapat
  1. dermatoloji bilim dalı ile uğraşan, uzmanlığını bu dalda gerçekleştirmiş, halk arasında cildiyeci olarak tanımlanan tıp adamı.
    (devedikeni, 28.01.2006 22:59)
  2. nesildaşımız hoşgelmiştir.dermatolojiye ilgisi olduğunu sanıyoruz.
    (kıvırcık salata, 09.08.2006 15:14)
  3. dermatolojı ıle ılgısı olmadıgı halde neden bu nıckı aldıgını anlayamadıgım ucuncu nesıl *
    (jakuzi, 09.08.2006 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beirut » internet » senliklerde konyada zirve olsun zirvesi » dna polymerase » murat kosova » rotary » afyonkocatepe universitesi bahar senlikleri » bunda ne var ki » uydu kanallari ararken roj tv ye denk gelmek » the bucket list » yari ingilizce yari turkce basliklar » electric circus » lost adasina parasutle birakilmak » sirin baba » transkripsiyon » baba » eski sevgili furyasi » ilk izlenim » bana ellerini ver » mfl » siyaset meydani » pinokyo » gazozuma ilac kattilar » mdk47 » senlik haftasinda sinav yapan hoca » bros » cingene mahallesi » day of defeat » raki sarap farketmez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa