derkaiser 

kapat
  1. yeni yazar, hoşgelmiş, safalar getirmiştir.
    #1167396 (yalnis, 17.01.2007 15:06)
  2. --spoiler--
    fuleliadimlar.blogspot.com
    --spoiler--

adındaki futbol içerikli bloğu hazırlayan kişi. benim de bir şiirimi yayınlamış ve mutlu etmiştir.
    #3528331 (yalnis, 12.06.2008 11:49)

© 2008 - uludağ sözlük

derkaiser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derkaiser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derkaiser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlari mutlu etmenin yollari » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yilmaz erdogan » degeneration » puerperal psikozu » bosver » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » vignette » kemcuk agizli » formel dusunce bozuklugu » yalnizlik » kitapevi » sozlukteki izmir kompleksi » decay » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » verbijerasyon » boslukta kalmak » cahillikler kitabi » simultannozi » makine muhendisi » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » en mand kommer hjem » dua eden eller » bas agrisi » tatar kizlari » chem 7 » bosna hersek milli futbol takimi » gordon s » siklamen