derinligine kimse sevgili olamadi 

kapat
  1. Cezmi ersöz ün türünün ne olduğu * ** * * * belli olmayan son aşk kitabı.
    Şahsıma imzalanmış bir adeti sahibi
    #649145 (klasnick, 19.09.2006 21:06)
  2. yok böyle bir kitap diye tanımlayabileceğim bir CEZMi ERSÖZ şaheseridir.tekrar tekrar okunası bir kitaptır.
    #649158 (wake me up, 19.09.2006 21:13)
  3. Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyiydim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.

Beni terk edenlerden tek isteğim olurdu. 'Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini.' Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... O, yedek sevgili! ..
    #1122931 (metalycra, 08.01.2007 05:29)
  4. cezmi ersöz'ün o müthiş şiirlerine; vedat sakman, leman sam ve haluk çetin'in de eşlik etmiş olduğu ve kitapla birlikte çıkan albümü;
    (bkz: cehennem meleği) *
    (bkz: eksik evlerden geldin sen)
    (bkz: günahkar mevsim)
    (bkz: bir hayalet)
    (bkz: iki karanlık orman birbirini sevse ne olur)/sevmese
    (bkz: ıstırabım sende)
    (bkz: kan sızan tebessüm) *
    (bkz: karanlık kokulu otlar)
    (bkz: kendini saklama çiçekleri)
    (bkz: ölü kelebekler)
    (bkz: yok karşılığı yüzünün)
    (bkz: tekrar tekrar acıya doyana dek)
    (bkz: acıyla erir yüzüne aşık çocuk)
    (bkz: artık sokağa çıkabilirsin)
    (bkz: çatlamaya koşan at)
    #1122940 (metalycra, 08.01.2007 05:36 ~ 05:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

derinligine kimse sevgili olamadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derinligine kimse sevgili olamadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derinligine kimse sevgili olamadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about derinligine kimse sevgili olamadi. Copyrights of the articles are belong to their authors.