derin pkk ne istiyor 

kapat
  1. (bkz: söylerimde ayıp)
    #1878547 (imitasyon, 07.07.2007 20:39)
  2. (bkz: simdi burdan bi hareket yapardim ama)
    #2043948 (Butch Coolidge, 31.07.2007 14:52)
  3. (bkz: pekeke)
    #2043989 (mayolu pogaca, 31.07.2007 14:59)
  4. derin pkk bizi germek istemektedir. biz gerilincede onları delmek istemekteyizdir.sonucta onlarda derin pkk değil delik pkk olarak tarihin tozlu raflarına kalkmak istemektedir. * * * *
    #2044021 (pascal 1903, 31.07.2007 15:04 ~ 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

derin pkk ne istiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. derin pkk ne istiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu derin pkk ne istiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalimerhaba radyo » icel » i belong to che » ertugrul saglam » gelin damat fotograflari » nusayri » masumiyet muzesi » disci » max payne 3 fall to the dark » kagit mendil » ataturk galatasaray i sevmezdi » before the dawn » sensodyne » complicated » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes bir hava » robbie maddison » o yazar benim » corn flakes » bu basliga entry giren essektir » rafet el roman » o beni baglar » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » baba ogul diyaloglari » turk aile yapisi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bir tek sen yalani » giresun » nar » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek